NOVA KOLEKCIJA GLEŽNARJI 2021 >>>
Košarica

4. listopada, 2021

Čižme Jesen 2021

Hej, Jesi li već pospremila tenisice na sigurno? Ništa zato, nisam ni ja!. Rujan nas je zaista iznenadio s toplim danima i da nisi u zadnje vrijeme svoje outfite kombinirala sa savršenim moon tenisicama, bio bi grijeh! No pristiže nam turobno, jesensko vrijeme i mislim da je vrijeme da se opremiš s novim čizmama za jesen 2021. Na moon.com.hr čekaju te ženske čizme kojima se teško oduprijeti. Pogledajmo što te čeka na web trgovini sa ženskom obućom moon.com.hr pod imenom “čizme”!

1. Zimske čizme
Puno vas šalje upite, jesu li moon.com.hr čizme vodootporne i možeš li s njima sigurno u snijeg i na mokro. Lagala bih kad bih preporučila skakanje po lokvama i skijanje u njima. Za ovakve aktivnosti trebaš nabaviti cipele višeg cjenovnog razreda sa primjerenim potplatima. Ako tražiš čizme koje ćeš nositi svakodnevno, od srca preporučam našu novu kolekciju moon čizama. Meni još niti jedne nisu promočile! Pogledaj si šaroliku ponudu čizama, koje će izgledati fenomenalno čak i na ‘najzimskiji’ outfit:

2. “Kožne” čizme
Kožne čizme na moon.com.hr nemamo, jer smo animal-friendly tvrtka. Svejedno, nudimo u asortimanu ženskih čizama veliki broj onih koje se kite umjetnom kožom te za koje vjerujem da će ti se ludo svodjeti. Ipak, mi smo internetska trgovina usmjerena na modu i modernu obuću! Pogledaj si:

3. Buller čizme
Bullerice: uvijek bile i biti će najpopularniji komad jesensko-zimske obuće kojeg možeš imati. Ovaj model odličan je zbog svoje sportske elegancije, upravo zato odlično izgledaju na traperice, suknje ili duge haljine. U ponudi ih imamo mnogo, neki modeli su više ženstveni ako ‘sportiva modeli’ nisu tvoj stil. Pogledaj si našu ponudu bullerica na moon.com.hr:

4. Visoke čizme
Ah, visoke čizme! Jutarnje obuvanje, pa izuvanje… Iskreno, nisam obožavateljica visokih čizama makar na nozi izgledaju vrhunski! Radije posežem za nižim gležnjačama koje i dalje izgledaju genialno a puno su
jednostavnije za oblačenje. Što misliš o ovima?

E da, iako se radi o gležnjačama s umjetnom kožom to ne znači da one ne treba njegovati, da bi ostale tako lijepe i očuvane još dugo vremena.

Bokič, Julija

SLEDI NAM ŽE VEČ KOT 
50,000 UPORABNIC
POSTANI #MOONBEJBA
#MOONBEJBA RAČUN
POGOSTA VPRAŠANJA
POGOJI POSLOVANJA
Potrebuješ pomoč?
heartenvelopecartmagnifiercrossmenuchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram