NOVA KOLEKCIJA ČIZME 2022
Košarica
Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

Košarica
Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

Košarica

1. veljače, 2022

​​NOVA KOLEKCIJA TENISICA: POGLEDAJ TAJ SHOW!

Sad ću ti prepričati jednu dramatičnu priču. Naša šefica prošli je vikend otputovala za Italiju da bi napravila najveću do sada nabavu za Moon.com.hr. Odabrala je zaista najkvalitetnije i najmodernije tenisice koje je Moon ikada do sada imao u ponudi. Mi smo bili ful uzbuđeni oko predstave kolekcije ženskih tenisica, da i one konačno ugledaju svjetlo dana.

Što se tada dogodilo?

Fotografkinja je oboljela od korone! I kako to već biva za njom smo u karanteni završili skoro svi. Svi smo ostali u redu no svejedno, korona nas je natjerala da odgodimo novu kolekciju tenisica dok ne budemo imali dostupne fotografije koje smo si zamislili.

Želimo u principu, da sve fotografije izgledaju krajnje realistično da bi točno znala što kupuješ. Poanta je da ne budeš razočarana nakon kupovine odnosno primanje svog paketa. Na web stranici čekaju te također i videi nove kolekcije ženskih tenisica. Na taj način ih možeš dobro pogledati sa svih strana prije nego se odlučiš na kupovinu. To bi zaista trebala imati svaka online trgovina, zar ne?

Što možemo sada napraviti? Još te uvijek mogu pozvati da pogledaš čizme koje te čekaju uz 50% popusta SVE ČIZME! Ženske čizme na moon.com.hr ove su godine raznolike no sve se mogu pohvaliti kvalitetom i sve se mogu pohvaliti koliko prate posljednje modne trendove!

Na kraju … SVE tenisice na web stranici moon.com.hr sniziti ćemo za 10% da bismo se opravdali za kašnjenje. Pogledaj što ti odgovara, brojeva je još puno skladište … tako ćeš se pripremiti  za novu kolekciju za 14 dana. Obećajemo ti da ljepše tenisice još nisi vidjela, pobrinuli smo se također za njihovu kvalitetu koja je na najvišem stupnju za tu cijenu. 

Očekivati možeš:

  • 29 novih modela tenisica, s kojima ćeš žariti i paliti proljeće 2022
  • kvalitetne moderne komade
  •  brojeve od 36 do 41

Još se jednom ispričavamo na zakašnjenju, ali situacija je takva. Mi vrijedno (od kuće) radimo sve što je potrebno da se pobrinemo za pravovremenu dostavu, besplatnu zamjenu i brzu komunikaciju, nevezano za trenutnu situaciju u firmi. Moon.com.hr bez tebe ne postoji i zato te s veseljem pozivamo na web trgovinu Moon, jer te čeka:

Idemo, #LetsShop!

Nočeš zamuditi popustov?

Prijavi se na E-Novice in prejmi
-5% popust!

VEĆ NAS PRATI VIŠE OD 
50 000 KORISNICA
Česta pitanja
uvjeti poslovanja
Trebaš li pomoć?
eva@moon.com.hr
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram