NOVA KOLEKCIJA ČIZME 2022
Košarica
Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

Košarica
Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

Košarica

15. ožujka, 2022

Otkrivamo priču: ulošci koji se mogu izvaditi iz tenisica. Pročitajte 3 razloga zašto!

Što se događa s umetcima na moon.com.hr tenisicama? Često dobivamo pitanja na društvenim mrežama i putem e-maila:

“Hej, moj uložak za uložak se odlijepio, što ću sada?”

“Uložak za tenisice mi je ostao u ruci, je li to normalno?”

“Je li sve u redu s tenisicama? Uložak nije zaljepljen za njih!”

Vječna dilema naših korisnica je da misle da nešto nije u redu s tenisicama jer se umetci mogu skinuti. U tome nema ništa loše, tako bi to i trebalo biti! 🔥

I sama sam nekoliko puta spomenula da veliku važnost pridajemo kvaliteti ženske obuće koja vas očekuje na internetskoj trgovini moon.com.hr. Svaki komad obuće pažljivo se pregledava prije no što ga odlučimo prodavati na internetu. Želimo da dobiješ najviše za svoj novac.

Moon ulošci u tenisicama i čizmama se ne lijepe.

Ovo je odlično iz nekoliko različitih razloga. Pročitajmo ih ovdje.

1. Možeš ih zamijeniti ortopedskim

Ortopedski uložak za tenisice prilično je tražen u specijaliziranim trgovinama. Mnogi korisnici imaju problem sa stopalima. Budući da smo različiti ljudi, različito nam je i hodanje. Neki imaju problem s pronacijom ili supinacijom stopala. Stoga se uložak može lako zamjeniti ortopedskim. Ako imate problema sa stopalima i dugo provodite vrijeme u tenisicama ili čizmama (ili bilo kojoj obući), predlažem da ih kupiš u specijaliziranoj trgovini (ljekarne, drogerije). Nećeš požaliti!

2. Možeš ih oprati

Higijena je na prvom mjestu, ako imaš problema sa znojenjem nogu znamo koliko brzo tenisice (ili bilo koja druga obuća) mogu pokupiti neugodan miris. Ne brini, ovaj problem je prilično čest. Uz pripreme i redovitu njegu stopala, svakako je dobrodošla mogućnost pranja uložaka. Moon tenisice i čizme tu mogućnost imaju! Mi preedlažemo: barem jednom mjesečno perite uloške na 30 stupnjeva u perilici rublja! Na taj ćete način osigurati redovitu brigu o obući. Inače, čizme ili tenisice možete čistiti prema našim preporukama i voilá, moći ćete nositi obuću puno duže!

3. Možeš ih zamijeniti toplijim

Ako ste zimogrozni onda znamo koliko je važno da vam stopala budu topla! Ako niste spremni dati brdo novca za uggsice ili nešto toplije, topli ulošci za tenisice ili čizme čine se kao odlična ideja. Zašto hodati u čizmama već u rujnu kada tenisice lako možete opremiti toplim uloškom?

Na ovaj način ćeš:

  1. Nositi moderne tenisice puno dulje prije no ih zimi zamijeniš čizmama.
  2. Imati uvijek topla stopala. Genijalno, zar ne?

Pa što se to događa s ulošcima u moon tenisicama?

Razbili smo mit, nema ništa loše u vašim tenisicama! Odgovor na pitanje je sljedeće: da, moon tenisice i čizme imaju uloške koji se mogu skinuti jer smatramo da je to velika prednost. Na taj način možeš voditi računa o pravilnoj higijeni ili uloške mijenjati s onima koji ti najviše odgovaraju!

Moon pratiteljice sami biraju kolekciju!

Jesi li znala da naše pratiteljice same biraju novu kolekciju? To izgleda tako da na našim društvenim mrežama često provodimo ankete gdje svoje vjerne pratiteljice pitamo koja im se obuća sviđa više. Važno nam je da zajedno s nama kreirate budućnost online trgovine sa ženskom obućom moon.com.hr. To možete učiniti svojim preporukama, mišljenjima na društvenim mrežama i e-mailom ili nas možete preporučiti svojim prijateljima i obitelji. Više o Moon.com.hr online trgovini možete pročitati na Cosmopolitanu ili Siolu.

Želim ti lijep i sunčan vikend!

Julia

Nočeš zamuditi popustov?

Prijavi se na E-Novice in prejmi
-5% popust!

VEĆ NAS PRATI VIŠE OD 
50 000 KORISNICA
Česta pitanja
uvjeti poslovanja
Trebaš li pomoć?
eva@moon.com.hr
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram