NOVA KOLEKCIJA ČIZME 2022
Košarica
Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

Košarica
Tvoja Košarica
Item added Item updated Item removed No more products on stock You entered wrong value.

Nema proizvoda u košarici.

Košarica

23. kolovoza, 2021

ZAŠTO KUPOVATI NA MOON?

Hej, draga! U posljednje vrijeme dobivam sve više pozitivnih odaziva sa vaše strane i to me čini veoma sretnom! Ono što uvijek želim za vas, djevojke moje, je biti što bolja online trgovina za ženska obuća. Iz tog sam vas razloga pitala, zašto volite kupovati putem moon.com.hr?

Najčešći vaši odgovori bili su:

  • Brza komunikacija Brza komunikacija i osobni pristup za mene su veoma važni. Drago mi je da mi se obraćaš s pitanjima vezanima za proizvode, mišljenju o njima i još mi pošalješ fotografiju istih. Rado ti odgovorim i dijelim na profilu @moonhrvatska.
  • Zbog lijepih i realističnih fotografija, pomoću kojih znate što možete očekivati! Ako slučajno nisi znala, sve fotografije su moje. Uvijek pripazim da su fotografije krajnje neutralne i da ima dobro prirodno osvjetljenje. Na taj način cipele izgledaju na mojim nogama jednako, kao što će izgledati na tvojim! Zanima li te kako točno izgleda fotografiranje cipela kod nas?

Znaš i sama da se ja uvijek osobno uvjerim da su tenisice i sve ostale cipele koje nudim kvalitetne i udobne te ga ponudim po veoma niskoj cijeni. Inače se iskreno zalažem da za online kupovinu moraš dobro znati kako obuća izgleda! Koliko smo samo puta ”pogriješile” jer je proizvod u živo igledao sto puta lošije nego na fotki?

Ne, ja to na moon.com.hr nikako neću dozvoliti!

  • Odabirem samo naljepšu i najtrendi obuću! Baš svaki komad obuće pregledam i pobrinem se da je najmoderniji komad kojeg možeš imati u ormaru! Uvijek odabirem samo najkvalitetniju žensku obuću koju ćeš zaista moći nositi sezonama. Ako mi ne vjeruješ, pogledaj kakve ocjene imamo:

“Odlicneee su, hvala ❤️❤️❤️”

“Prezadovoljna sam sa pošiljkom”

“A tenisice su vec na nogama!”

“Divne su mi tenisice, jako lijepo se kombiniraju sa svime. i baš su iznenađujuće udobne!”

Pozivam te da pogledaš sve ženske tenisice na moon.com.hr. Dolaze nam poprilično hladni dani, na vrijeme se opremi s toplim i kvalitetnim tenisicama!

Čuvaj se i ostani zdrava,

Ekipa Moon.com.hr

Nočeš zamuditi popustov?

Prijavi se na E-Novice in prejmi
-5% popust!

VEĆ NAS PRATI VIŠE OD 
50 000 KORISNICA
Česta pitanja
uvjeti poslovanja
Trebaš li pomoć?
eva@moon.com.hr
cartmagnifiercrossmenuchevron-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram